" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Rabu, 08 Februari 2012

PERHATIAN.

Salam,

Putra minta maaf pada saudara/saudari yang ada menunggu apa yang di janjikan...terutama kepada TIONG EMAS...putra akan cuba tunaikan secepat mungkin...dan selepas dari ini putra tidak akan berjanji lagi..
terseksa putra dengan janji² putra...sebab sekarang putra terlalu busy....

MOHON MAAF PADA SEMUA...

Ampunkan aku YA ALLAH s.w.t

Tolong beri idea dan pandangan.

Salam,

Kepada semua saudara/saudari yg membaca pahatan ini..

Putra bercadang nak buat satu club/team/group atau apa² panggilan je la utk buat event²...

contoh: 1. Meraikan anak² yatim/miskin/org² tua dll...
            2. Our family day dll..
            3. Mendaki bukit, camping dll..

Coz putra ada ikut group TKO Tokey Kedai Online...putra pernah ikut diorg buat majlis meraikan anak² yatim di gombak dan latest putra join diorg panjat bukit broga..besh gaks merapatkan silaturrahim...
putra bercadang mencari ahli lelaki dan wanita seluruh malaysia..rasa²nya ada tak yang nak join???



sebenarnya nie lebih kurang macam cadangan la..coz putra nak handle semua benda..adush..tak mampu dah..hehe..

kepada yg ingin join..sila bg respone..tapi saudara/saudari kena ingat yg kebanyakkan event nie semuanya ikhlas je..tak ada upah di berikan..sama ada celebrate anak² yatim ke..kemas masjid ke..sebab nanti semua ada tanggung jawab sendiri..sama ada utk menyampaikan info sesama ahli or apa² je..

Cnth: TKO buat event raikan anak yatim kt gombak..ada yg xada transport kitorg pickup kat train yg terdekat..jadinya minyak pickup org tu di tanggung oleh driver la..heehehe....

Sila berikan maklmum balas pada comment di bawah atau di alamat email...
(tapi bagi putra masa la nak reply..ehhehe..quit busy right now....pergh..bahasa apa plk nie..)

Tambah sket..
kalau putra masyuk sket nanti putra nak buka kelas IQRA percuma utk org² dewasa yg buta huruf mcm putra nie..hehe...putra dah deal dgn member sekolah pondok..katanya boleh mencari ustaz..tggu la putra masyuk sket atau ada sponcer yg baik hati ke..  o_0
bermakna yg baik hati kat area kl nie pun kena la tolong² uruskan class tu...ehehhe...

Mudah²an termakbullah apa yg di inginkan...

Amin...
Amin...
Amin...

Ya ALLAH s.w.t
Ya RAHMAN
Ya RAHIM...