" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Jumat, 23 Agustus 2013

Mohon Jasa Baik Blogger Yang Terror..

Salam,

Putra mohon jasa baik kepada sesiapa yang pandai...Putra nak reply comment kat blog nie dah xboleh...ada sesiapa yang pandai..tolong laa...kenapa dah xboleh??


dulu senang je..just pilih profile...skrg dh xboleh nak pilih profile...



"MOHON MAAF KEPADA FAMILY YANG ADA COMMENT, PUTRA TAK DAPAT NAK REPLY"

Senin, 01 April 2013

Mohon Je Dapat..Terlintas kat atie je trus jadi..ehhe


Salam kasih dan sayang..

Mohon maaf sebab tak sempat nak up date surah baru, kerana terlalu banyak kerja sekarang..

INSYALLAH...bulan 4 ini akan post banyak lagi surah dalam bacaan rumi..sebab ada jumpa link AL-QURAN dalam bacaan rumi..tapi tak nak bagi..sebab nak post sendiri..ehhehe



Rindu sangat dengan blog nie..Geng pun bertambah ramai dah..

Pakat like la Page putra...support la sikit geng....  o_0





Like la page facebook atau tekan je link kat atas tu...  :)

https://www.facebook.com/putrafamilyworld



Salamullah...

Senin, 28 Januari 2013

HIDUP ADALAH REALITY



Salam Kasih Dan Sayang...

Maaf tak sempat nak update blog nie...sebab putra baru sahaja melangsungkan perkahwinan..

maybe lepas bulan tiga baru beraksi kembali...mohon maaf saudara saudari..

Semoga hidup anda semua di berkati olehNYA...


INSYALLAH.....