" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Senin, 01 April 2013

Mohon Je Dapat..Terlintas kat atie je trus jadi..ehhe


Salam kasih dan sayang..

Mohon maaf sebab tak sempat nak up date surah baru, kerana terlalu banyak kerja sekarang..

INSYALLAH...bulan 4 ini akan post banyak lagi surah dalam bacaan rumi..sebab ada jumpa link AL-QURAN dalam bacaan rumi..tapi tak nak bagi..sebab nak post sendiri..ehhehe



Rindu sangat dengan blog nie..Geng pun bertambah ramai dah..

Pakat like la Page putra...support la sikit geng....  o_0





Like la page facebook atau tekan je link kat atas tu...  :)

https://www.facebook.com/putrafamilyworld



Salamullah...