" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Minggu, 21 September 2014

STICKER MINIMA ORDER 1 KEPING




Jumat, 08 Agustus 2014

Salam Selamat Untuk Bumi Palestin Dan Tentera² SABIL

09 Ogos 2014

As Salam,

Pe cer? ada lagi yang follow blog nie rupanya...ingat nak kuburkan ajar...

INSYALLAH..selagi ada yang memerlukan..Putra cuba usaha masuk semua bacaan dalam tulisan rumi..


doakan Putra juga ye...mudah²an tercapai hajat Putra pahatkan semua surah...

AMIN...
AMIN...
AMIN...

YA ALLAH s.w.t
YA RAHMAN
YA RAHIM...

ALLAH HU AKHBAR !!!

Jumat, 21 Februari 2014

Surah RUMI AL-QURAN RUMI AYAT ALQURAN RUMI



- Surah dalam rumi - 

- ayat AL-QURAN dalam rumi -

- AL-QURAN rumi -

- Bacaan rumi -

- Yaa Siin Rumi -

- Al- FATIHAH rumi -

- Surah rumi Yaa Siin -

- Rumi Surah Yasin -

- surah Yasin dalam rumi -


As Salam,

Masih ramai ke yang mencari surah-surah
AL-QURAN dalam bacaan rumi?


INSYALLAH...
Putra akan cuba muatkan semua surah dalam bacaan rumi..


"ILAHI ANTA MAQSUDI WA RIDHO KHA MATLUBI"






KEMBALI BERAKSI...INSYALLAH...KUN FAYAKUN...



Assalamualaikum,

dah terlalu lama Putra tinggalkan blog ini sebab busy dengan pelbagai jenis blog n kerja..lagi pun blog nie baru je boleh reply komen..ingat nak reply semua..tapi dah banyak sangat tak jadi reply semua..ehhehe..suruh inbox kat page semua malu yeee...  :)

apa cite sedara² Putra? sehat ke? dah kaya ke? dah ada bisnes sendiri blum?
kalau percaya pada kalam ALLAH s.w.t  a.k.a AL-QURAN kenapa tak buat bisnes sendiri?

kalau tak tahu cara...tak tahu jalan..meh mengeteh kita bincang...tak kisah bisnes apa pun yang anda nak buat...INSYALLAH kita cuba kupas sama²...bukan Putra nak invite join bisnes..Putra just nak share jalan atau cara buat bisnes je..

"BOS ANDA"
"MASA ANDA"
"BISNES ANDA"
"MODAL ANDA"
"KEKAYAAN ANDA"

Putra nak share cara je...jom mengeteh atau inbox pun boleh...

Rugi la kalau tak buat bisnesssss.....cuba la buat partime dulu...terutamanya yang selalu on9 tu..

Jumat, 10 Januari 2014

Salam NEW YEAR


ASSALAMUALIKUM...


Terima Kasih kepada yang support blog ini..mohon maaf kerana tak sempat nak update blog nie & tak  dapat nak reply comment sebab tak boleh nak reply...

Segala pertanyaan atau apa² sahaja sila PM di page Facebook.

>>> FACEBOOK <<<