" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Senin, 19 September 2011

Terima Kasih & Mohon Maaf

Assalamualaikum semua Saudara² & Saudari² putra..a.k.a my cousin....

Terima kasih kerana sudi singgah di serambi usang putra dan terima kasih juga kerana memberi semangat utk putra meneruskan perjuangan ini....

Mohon maaf kepada seorang sahabat (tiong Emas) yg meminta putra pahatkan doa untuk tahlil arwah dalam rumi kerana masih belum sempat hendak pahatkan....dan mohon maaf juga kepada semua yang masih menantikan pahatan yg terbaru...ada masa nanti putra akan pahatkan...

(coretan hati)
Sedih tak sempat nak pahatkan apa²...sedih dah berminggu t'tinggal kelas iqra...sedih tak sempat mengadap sifu putra yang baru sahaja membuka kelas tertutup keilmuan tenaga dalam...sedih..dan sedih..and sedih..with sedih...ishh..berapa banyak sedih da....redha je la putra...itu ketentuanNYA...but u kena usaha tau...coz kita merancang dan DIA tentukan...tp qada n qadar dah ada...tp DIA cukup dengan KUN FAYAKUN..tapi..tapi...tapi..hehhe..banyak la ko punya tapi putra...ko dah penin ko nk penin kan orang lain pulak..ehhehe..

Akhir kata dari putra..

Ampunkanlah segala salah dan silap putra dan doakan kita semua a.k.a umat islam berjaya dunia dan akhirat...


Amin...
Amin...
Amin...
Ya ALLAH s.w.t

P/s: Cousin² yg ada blog, putra ada follow blog anda..tetapi putra mohon maaf kerana tidak sempat bertandang...pada cousin² yg putra tak follow blog anda..tolong maklumkan pada email..kemungkinan putra terlepas pandang..

3 komentar:

Anonim mengatakan...

Assalamualaikum..

Kalau boleh, tolonh provide kan Ayat Kursi takpun Surah Al-Baqarah dalam bacaan Rumi dan kalau boleh, terjemahannya sekali lah. Kalau tak boleh, takpa. Hihi.

Terima kasih :)

Anonim mengatakan...

Assalamualaikum..

Kalau boleh, tolong ajarkan cara menunaikan solat Dhuha!!! boleh kan saudara.

wassalam.

PuTrA Yaa Siin mengatakan...

Salam,

Saudara/saudari: maaf putra masih belum ada kesempatan nak pahatkan...

maaf sesangat.. :(

Posting Komentar