" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Rabu, 08 Februari 2012

Tolong beri idea dan pandangan.

Salam,

Kepada semua saudara/saudari yg membaca pahatan ini..

Putra bercadang nak buat satu club/team/group atau apa² panggilan je la utk buat event²...

contoh: 1. Meraikan anak² yatim/miskin/org² tua dll...
            2. Our family day dll..
            3. Mendaki bukit, camping dll..

Coz putra ada ikut group TKO Tokey Kedai Online...putra pernah ikut diorg buat majlis meraikan anak² yatim di gombak dan latest putra join diorg panjat bukit broga..besh gaks merapatkan silaturrahim...
putra bercadang mencari ahli lelaki dan wanita seluruh malaysia..rasa²nya ada tak yang nak join???



sebenarnya nie lebih kurang macam cadangan la..coz putra nak handle semua benda..adush..tak mampu dah..hehe..

kepada yg ingin join..sila bg respone..tapi saudara/saudari kena ingat yg kebanyakkan event nie semuanya ikhlas je..tak ada upah di berikan..sama ada celebrate anak² yatim ke..kemas masjid ke..sebab nanti semua ada tanggung jawab sendiri..sama ada utk menyampaikan info sesama ahli or apa² je..

Cnth: TKO buat event raikan anak yatim kt gombak..ada yg xada transport kitorg pickup kat train yg terdekat..jadinya minyak pickup org tu di tanggung oleh driver la..heehehe....

Sila berikan maklmum balas pada comment di bawah atau di alamat email...
(tapi bagi putra masa la nak reply..ehhehe..quit busy right now....pergh..bahasa apa plk nie..)

Tambah sket..
kalau putra masyuk sket nanti putra nak buka kelas IQRA percuma utk org² dewasa yg buta huruf mcm putra nie..hehe...putra dah deal dgn member sekolah pondok..katanya boleh mencari ustaz..tggu la putra masyuk sket atau ada sponcer yg baik hati ke..  o_0
bermakna yg baik hati kat area kl nie pun kena la tolong² uruskan class tu...ehehhe...

Mudah²an termakbullah apa yg di inginkan...

Amin...
Amin...
Amin...

Ya ALLAH s.w.t
Ya RAHMAN
Ya RAHIM...

8 komentar:

fakerien mengatakan...

Blog yg menarik...

PuTrA Yaa Siin mengatakan...

Salam Saudari Fakerien,

Terima kasih..berminat nak join x?

fakerien mengatakan...

salam takzim saudara....sy di melaka, nak join blog tuan, boleh juga... :)

PuTrA Yaa Siin mengatakan...

Salam Saudari Fakerien,

Putra plan nk buat satu group yg boleh berkumpul dan meraikan yg memerlukan dan membantu yg memerlukan..nanti kita kena la bahagi² tugas..cuba kumpul seramai yg mungkin dl..nanti senang sikit..invite kawan² yg berminat nak join..tak kisah lelaki,perempuan,jantina a.k.a maknyah sekali pun..baik ke jahat ke..invite je..

saudari kena ingat..kerja² amal nie untung akhirat je..kepada sesiapa yg pandai ambil peluang sesama jemaah itu dah kira bonus la...

Siddharta Al Jawaher mengatakan...

INSYAALLAH... INFO JE SAYA...

PuTrA Yaa Siin mengatakan...

Salam Saudara,

Wokeh..dh ada 2 org yg berminat...benda tak ada untung tak ramai yg berminat..ehhehe

Anonim mengatakan...

saya pun nak join jugak tapi duk terengganu lah...emmm

PuTrA Yaa Siin mengatakan...

Salam Saudara/ Saudari..

Ok je..boleh rapatkan ukhwah..ramai juga member dr ganu..kalau ada event area sana..putra boleh inform..

o_0

Posting Komentar