" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Senin, 02 Juli 2012

Kepada sesiapa yang baik pekerti, lemah lembut, sopan santun sila tampil ke hadapan...

Salam,

Best jugak title macam tu kan? hehehe

nie nk minta tolong saudara² & Saudari² yang baik hati tolong semak blog company putra yang akan di lancarkan sebelum puasa menjelma..kepada yang rajin je la..kengkadang tu ada yang tak buat keje suka tolong org kan? ehhehe..putra dah cek maybe semua ok kowt..just masalahnya spelling je takut terabur..almaklum la tak pandai bahasa ong puteh..asek terabur je la ayat bila tulis..

sebenarnya xde tempat nak mengadu..jadi sesah kat sini je la..mana tau ada yang baik hati dan berulam jantung take note masalah yg putra hadapi... o_0


Segala pandangan di alu²kan...yg penting cek spelling BI..kalau tajuk² tu mmg pelik coz ada sebabnya..ehhhe

Pls check out blog yang bakal meletup tak lama lagi...
PANCARAN CAHAYA TRADING
BOOMMM...

Syukran, Thanks, Terima Kasih, Xie Xie, Romba Nandre..

4 komentar:

hazairin.budiman mengatakan...

Hi Putra,

Web itu cuma tentang warna aja. isi kandungan boleh. warna tukar pada yang soft sikit. hehe

terima kasih share info

PuTrA Yaa Siin mengatakan...

Salam Saudara Hazairin,

Hi gaks..

mcm mn tu boss?? warna tukar yg soft sikit? contoh?

kasih di terima dengan rela hati...

hazairin.budiman mengatakan...

guna warna yang gelap skit. atau jangan semua warna terang seperti merah menyala, kuning,

warna yang putra rasa sejuk mata memandang dan tak terlalu sakit mata. :)

PuTrA Yaa Siin mengatakan...

Salam,

Ok boss..nanti putra cuba ubah bg soft sikit..

putra cuba guna hijau kesemuanya..coz tenang..ehhehe..tp xboleh la plk...

nanti tggu ilham datang...

thanks coz da advice boss...

Posting Komentar