" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Jumat, 21 Februari 2014

KEMBALI BERAKSI...INSYALLAH...KUN FAYAKUN...



Assalamualaikum,

dah terlalu lama Putra tinggalkan blog ini sebab busy dengan pelbagai jenis blog n kerja..lagi pun blog nie baru je boleh reply komen..ingat nak reply semua..tapi dah banyak sangat tak jadi reply semua..ehhehe..suruh inbox kat page semua malu yeee...  :)

apa cite sedara² Putra? sehat ke? dah kaya ke? dah ada bisnes sendiri blum?
kalau percaya pada kalam ALLAH s.w.t  a.k.a AL-QURAN kenapa tak buat bisnes sendiri?

kalau tak tahu cara...tak tahu jalan..meh mengeteh kita bincang...tak kisah bisnes apa pun yang anda nak buat...INSYALLAH kita cuba kupas sama²...bukan Putra nak invite join bisnes..Putra just nak share jalan atau cara buat bisnes je..

"BOS ANDA"
"MASA ANDA"
"BISNES ANDA"
"MODAL ANDA"
"KEKAYAAN ANDA"

Putra nak share cara je...jom mengeteh atau inbox pun boleh...

Rugi la kalau tak buat bisnesssss.....cuba la buat partime dulu...terutamanya yang selalu on9 tu..

Tidak ada komentar:

Posting Komentar