" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Jumat, 07 Januari 2011

1. Tidak tahu tujuan

Yang tak tahu tujuan ni main redah je..tak pun katanya dah takdir....
jenis mereka ni hidup untuk makan,minum,kerja,enjoy tanpa arah tujuan, bab kawin pula bila dah jodoh kawin la..sebab tu mereka pasang spare part banyak², itu lah apa yang mereka tahu, hidup seperti tiada tuhan " TETAPI " bila ada masalah tau pulak die mengadu...adush..kenapa lah hidup aku macam ni, susah..kenapa lah itu...kenapa lah ini...macam² kenapa dan macam² sebab apa..time macam tu tau pula sebut nama tuhan, time senang, time naik pangkat, time happy semuanya tak ingat pada yang memberi, atau pun mereka kata itu dari bos, bos yg bagi gaji tggi, awek aku yang bagi aku happy...dan mcm² lagi..
mereka ini jenis golongan sesat la..

Tidak ada komentar:

Posting Komentar