" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Selasa, 15 Maret 2011

PEMBERITAHUAN & PERMOHONAN

Assalamualaikum dan Salam hormat,

Kepada sifu-sifu, perguruan-perguruan,pertubuhan-pertubuhan dan pada yang bersangkut paut...

Di sini putra ingin memohon maaf jika ilmu atau amalan yang putra ingin kongsikan pada sahabat² dan pelawat² blog ini membuatkan perniagaan atau perguruan anda tiada lagi tarikkan atau sesetengah ilmu atau amalan anda tidak laku....putra hanya mengambil langkah berjaga² supaya tidak di saman atau di ganggu..lagi pun apa yang putra ingin sampai kan putra menggunakan duit juga ketika hendak mendapatkannya...pada sifu-sifu putra yang tidak membenarkan putra sampaikan ilmu yang telah di ijazahkan kepada putra, sifu janganlah risau kerna putra tidak akan menyampaikan pada sesiapa, tetapi untuk pengetahuan sifu-sifu putra, amalan atau ilmu yang baik² yang mantap² yang telah sifu ijazahkan tetapi tidak di benarkan untuk sampaikan pada yang lain, telah membuatkan putra sengsara...............kerna ilmu baik dan berguna tidak dapat di kongsikan.......

Ilmu yang putra ingin kongsikan adalah teknik mengolah tenaga dalam atau di kenali juga dengan ilmu haq, ilmu zikir nafas dll..Ia juga tidak asing bagi mereka yang arif dalam ilmu metafizik...(termasuklah beberapa jenis minyak yang di gunakan) dan putra juga akan kongsikan amalan² yang putra ada sejak berumur 12tahun, tetapi tidak termasuk amalan² seru² nama² jin atau panglima² yang ada, kerna bagi putra ia salah di sisi agama islam..

Kepada sifu², sahabat² atau kepada pelawat blog ini.. 

Jika anda ingin mengijazahkan atau mengkongsikan amalan atau ilmu apa sahaja yang anda ada dengan secara ikhlas kepada putra, adalah di galakkan...emailkan kepada putra atau tinggalkan number telefon anda pada email putra supaya kita dapat bersua muka..email² yang anda hantar kepada putra, putra mengambil sedikit masa untuk membalasnya kerna putra nie kerja security je..faham² la kerja shift..ehhehe (kalau ada jawatan kosong, offer² la kat putra yee...)
*Anda juga di benarkan menyampaikan atau mengamalkan apa² sahaja yang putra catatkan pada blog ini..tak ada ijazah², pengeras² atau bayaran....amalkan je laaa...mudah² berguna di dunia dan akhirat..amin YA ALLAH s.w.t.........................................................



 Kepada guru² atau pelawat² yang hebat²...

Tak perlulah anda hendak test putra, sebab putra tiada apa² kehebatan/pendinding atau apa² ilmu..kalau anda hendak share boleh la putra jadi hebat macam anda..jika anda katakan yang putra menipu, anda scan la putra sama ada berilmu/berisi atau tidak..masakan putra kerja security kalau putra dah hebat, mesti putra jadi tok moh ke..pawang ke..blh ubat orang..paling tidak pun jadi body guard orang² kaya...tul tak??
jangan la ye...ehhee..suspen jugak....kang tetibe kena santau ke...jin bertenggek atas bahu ke...eee...ngeri woo...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar