" ASSALAMUALAIKUM W.B.T "
SEMOGA SAUDARA / SAUDARI DI BERKATI OLEHNYA

Senin, 11 April 2011

Al-KISAH......maka tersebut lah kisah...

Putra sebenarnya berasal dari kesesatan yang nyata sejak berumur 12tahun lagi, umur 12tahun putra sudah pandai merokok dan melepak dengan sifu putra yg pertama, putra gelarkan sifu putra nie " THE LEGEND " sebab beliau hanyalah tggl legenda, beliaulah banyak mengajar putra erti kehidupan, lepak dgn beliaulah lah putra mengenal apa itu sepucuk udang tika masih darjah 6, putra kenal apa itu canabis, putra di didik menjadi MAFIA dan putra belajar pelbagai jenis kejahatan serta keilmuan jenis seru², beliaulah paling banyak memberi putra didikan dan semangat utk memulakan kehidupan...1st sekali yang beliau pesan pada putra, jangan " LALAI " dan jangan aniaya orang lain....putra salute beliau kerna tika itu beliau ada nama, pangkat dan harta..
Putra pernah tgk beliau makan kaca secara live dan siap offer putra lagi...ish..dalam hati putra....ini wukan wolang dan ini wukan juga jin..sebab wolang makan nasi..jin makan asap..ini pulak makan kaca...haru biru putra jadinya...apa lagi..dengan alasan yang munasabah putra cakap mama dah tggu putra tu..putra balik dulu la...hehe..darjah 6 beb..sapa tak ngeri...pastu putra penah jugak tgk beliau nie hiris dan tetak² tangan menggunakan pisau yang tajam..tapi bab nie beliau tak offer putra pulak..hehee...kejadian pisau nie time lepak kat pondok sebelum gi kebun, pas lepak² pergi la putra ngan beliau di kebun nk ambil daun pandan...time potong punya potong daun pandan tetibe muncul pulak bini org nk sidai kain...beliau yang peramah nie tegur la...sembang punya sembang sampai la habis kain di jemur...masuk je wanita tu dalam rumah, trus zusss...ops...beliau terhiris jari sendiri la...secara automatic beliau trus cakap tgk nie putra....." LALAI " sebab tu la aku cakap jgn " LALAI "....uiks..terkezut putra tadi siap hiris², siap tetak²...tetibe bleh darah pulak...siap beliau cakap darah nie payah nak berhenti nie....haa..ko ingat putra,,jgn " LALAI ".....
Sampai la nie putra ingat kisah tu...di ikutkan bab lalai nie banyak kelebihannya...kalau anda tak percaya anda cuba berwaspada sentiasa...banyak kelebihannya..sukar untuk di jelaskan....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar